top of page

Jucării de echilibru

Mai mult decât jucării: aduc distracție, promovează dezvoltarea fizică și sporesc încrederea copilului! Îmbunătățește postura, dezvoltă echilibrul și coordonarea. Un cadou perfect și atemporal pentru copiii de toate vârstele pentru a se juca individual sau împreună cu familia și prietenii.

Triunghiul Pikler

O parte esențială a oricărei creșe, susținând dezvoltarea copilului dumneavoastră. Dezvoltată de medicul pediatru maghiar Dr. Emi Pickler și utilizată pe scară largă de comunitatea Montessori, structura triunghiulară minimalistă de cățărare este concepută pentru a încuraja bebelușii și copiii mici să câștige încredere, stabilitate și forță în propriul ritm.

Turn de ajutor pentru învățare Montessori 3 în 1

Lăsați copiii să-și exploreze curiozitatea! Ușoară, dar extrem de stabilă, ridică copilul până la înălțimea blatului de bucătărie pentru a încuraja interacțiunea și comunicarea dintre copii și părinți. Transformându-se într-o masă cu scaun, îi oferă micuțului tău un spațiu complet independent.

Sisteme de depozitare:
rafturi și biblioteci

Ușoare și stabile, fără colțuri ascuțite, astfel încât în ​​mijlocul jocului copilul să nu se poată răni accidental. Culorile plăcute dezactivate nu supraîncărcă psihicul copilului și nu strică interiorul camerei. Ușor de curățat - structurile de mobilier în sine sunt realizate în așa fel încât murdăria să nu se acumuleze.

Coșuri de depozitare

Coșuri de depozitare fermecătoare și funcționale care vor ajuta la organizarea zonei de joacă. Fabricate din materiale naturale, acestea combină durabilitatea ridicată, confortul, ușurința în utilizare, multifuncționalitatea și designul fermecător.

Ecoplay – partener oficial al Parklon pentru România.
Magazin online de covoare sigure, termoizolante, impermeabile, hipoalergice pentru copii şi bebeluşi.
Uşor de întreţinut şi curăţat.

bottom of page