top of page

SISTEM DE DEPOZITARE

Rafturi și biblioteci

Ușoare și stabile, fără colțuri ascuțite, astfel încât în ​​mijlocul jocului copilul să nu se poată răni accidental. Culorile plăcute dezactivate nu supraîncărcă psihicul copilului și nu strică interiorul camerei.​ Ușor de curățat - structurile de mobilier în sine sunt realizate în așa fel încât murdăria să nu se acumuleze.

Coșuri de depozitare

Coșuri de depozitare fermecătoare și funcționale care vor ajuta la organizarea zonei de joacă. Fabricate din materiale naturale, acestea combină durabilitatea ridicată, confortul, ușurința în utilizare, multifuncționalitatea și designul fermecător.

Triunghiul Pikler

O parte esențială a oricărei creșe, susținând dezvoltarea copilului dumneavoastră. Dezvoltată de medicul pediatru maghiar Dr. Emi Pickler și utilizată pe scară largă de comunitatea Montessori, structura triunghiulară minimalistă de cățărare este concepută pentru a încuraja bebelușii și copiii mici să câștige încredere, stabilitate și forță în propriul ritm.

Covoare pentru camera copiilor

Covoarele din seria LaPure Soft, Dual Cushion si Marshmallow sunt o alegere perfecta pentru camera copiilor: creeaza un spatiu extrem de potrivit pentru dezvoltarea copiilor dumneavoastra. Datorită acoperirii durabile, aceste covoare vă vor servi mult timp fără a-și schimba forma sau culorile, chiar și cu cea mai activă și regulată utilizare. În plus, ele stau ferm pe podea, sunt ușor de curățat, izolate termic și fonic și protejează copiii de impacturi și răni.

Ecoplay – partener oficial al Parklon pentru România.
Magazin online de covoare sigure, termoizolante, impermeabile, hipoalergice pentru copii şi bebeluşi.
Uşor de întreţinut şi curăţat.

bottom of page