top of page

Întrebări frecvente

Unde se produc covoarele Parklon?

Toate covoarele Parklon sunt fabricate în Coreea de Sud sub control strict al calităţii şi în conformitate cu standardele mondiale de siguranţă.

Covoarele Parklon îndeplinesc cerinţele pentru protecţia mediului şi siguranţă pentru corpul copilului?

Produsele Parklon trec controlul de calitate obligatoriu în conformitate cu standardele mondiale în Coreea de Sud. S-a dovdeit că în compoziţia sunt absente substanţele toxice precum metalele grele, ftalaţi şi formaldehidă. Inspecţiile sunt efectuate de SGS şi alte organe de control în conformitate cu standardele pentru substanţe periculoase ale Agenţiei Europene de Mediu.

Pentru copiii de la ce vârstă sunt destinate covoarele?

Producătorul indică că covoarele sunt destinate pentru bebeluşi încă din primele zile şi copii până la 12 ani. Vor deveni o zonă de joacă ideală pentru bebeluşii şi copiii mici care tocmai învaţă să se târască, să stea, să meargă.

În practică însă, nu există nici un fel de restricţii de vârstă privind utilizarea lor. Datorită dimensiunilor lor universal, covoarele se folosesc cu plăcere şi de persoanele în vârstă, ca de exemplu pentru yoga sau gimnastică acasă. Modelele sunt atât de confortabile încât vor deveni un accesoriu interior preferat al întregii familii.

Cum se curăţa covoarele Parklon?

Toate covoarele Parklon sunt fără fibre şi rezistente la apă. De aceea nu reţin praful şi nu absorb lichide. Iată de ce nu necesită nicio curăţare specială şi este foarte uşor cu un smplu burete. Este bine să aveţi grija la substanţele şi vopselele foarte pigmentate.

Alte caracteristici pentru întreţinerea fiecărei serii de covoare puteţi găsi aici.

Por fi curăţate covoarele cu un aparat de curăţat cu abur?

Nu se recomanda folosirea aparatelor de curăţat cu abur datorită faptului că acestea funcţionează la temperaturi şi presiuni mai ridicate. Acest lucru poate deteriora covoarele.

Covoarele pot fi folosite cu încălzite prin pardoseală?

Da, nu există nici o problemă să folosiţi covoarele cu încălzite prin pardoseală, dacă este în limitele normale de încălzire.

Se oferă o garanţie pentru covoare?

Oferim o garanţie de un an pentru defecte de fabricaţie pentru toate modelele premium din serii LaPure Soft, Dustend.

Se poate face un covor la comanda sau în altă dimensiune?

Momentan nu oferim covoare la comanda şi dimensiunile sunt fixe. Vă cerem adesea părerea, atunci când alegem viitoarele noastre modele, astfel încât acestea să răspundă la maxim aşteprărilor dumneavostră.

Care covoare izolează termic cel mai bine?

Nu are importanţă ce fel de covor şi cu ce grosime veţi alege din portfoliul nostru, toate aceste covoare protejează eficient de podeaua rece, indiferent dacă le puneţi pe gresie, pe parchet sau alte pardoseli.

Proprietăţile termoizolante sunt asigurate în totalitate de materialul din care sunt realizate covoarele.

De aceea, materialele de bază pentru producerea covoarelor noastre sunt spumă de înală calitate РЕ şi PVC.

Au proprietăţi de izolare termică ridicate şi garantează că picioarele goale nu vor simţi frugul.

Care covor este cel mai bun pentru mine?

Toate covoarele sunt grozave, potrivite pentru copii din primele zile de viaţă şi vor fi actuale pentru copii până ce se joacă pe podea.

Pentru a vă orienta în gamă noastră, trebuie să luaţi în consideraţie modul în care veţi folosi în principal covorul (doar acasă sau doriţi să-l luaţi afară cu dvs., pentru târât sau împreună cu un triunghi Pickler?) şi care sunt preferinţele dvs. privind materialele.

Informaţii mai detaliate pot fi găsite aici

Ecoplay – partener oficial al Parklon pentru România.
Magazin online de covoare sigure, termoizolante, impermeabile, hipoalergice pentru copii şi bebeluşi.
Uşor de întreţinut şi curăţat.

bottom of page