top of page
EcoPlay_168.jpg

Care covor este cel mai potrivit pentru dvs.?

Toate covoarele sunt grozave, potrivite pentru copii din primele zile de viaţă şi vor fi actuale pentru copii până ce se joacă pe podea.

Pentru a vă orienta în gamă noastră, trebuie să luaţi în consideraţie modul în care veţi folosi în principal covorul (doar acasă sau doriţi să-l luaţi afară cu dvs., pentru târât sau împreună cu un triunghi Pickler?) şi care sunt preferinţele dvs. privind materialele.

Aceste întrebări scurte vă vor ajuta să vă îndreptaţi la model cel mai potrivit pentru dvs.

Credeţi că veţi schimba locul covorului des?

Da, doresc să schimb locul covorului des:

Variantele dvs. sunt din seria Marshamallow, Silky Portable şi Portable. Aceste covoare sunt portabile, se pliază uşor şi rapid şi sunt uşor de depozitat/transportat.

 

Nu, de cele mai multe ori va sta într-un singur loc acasă:

Acordaţi atenţie covoarelor LaPure Soft, Dual Cushion, Dustend şi Silky. Aceste covoare sunt rulate, se potrivesc perfect în diferite interioare din camera copiilor sau camera de zi.

Căutaţi un covor pe care să îl puneţi în camera de copii fără să-l schimbaţi în următorii căţivă ani?

Pentru dvs. sunt covoarele din seria noastră premium cu acoperire PVC: LaPure Soft, Dual Cushion, Dustend, Marshmallow. Datorită acoperirii durabile, aceste covoare vă vor servi mult timp fără a-şi schimba forma sau culorile, chiar şi cu cea mai activă şi regulată utilizare.

Aveţi animale de companie acasă?

Serii Silky şi Silky Portable nu se tem de unghiile pisicilor. Covoarele cu acoperire din PVC sunt, de asemenea foarte puternice, dar trebuie să aveţi în vedere că dacă pisică sau câinele dvs. îşi ascuţi unghiile direct pe covor, este posibil ca acestea să fie zgâriate.

Covoarele Portable NU SUNT rezistente la unghiile animalelor de companie.

Copiul dvs. joacă jocuri foarte active şi zgomotoase?

Vă recomandăm covoare cu o grosime mai mare, ca de exemplu Dual Cushion (1.6 cm) / LaPure Soft (1,2 cm), care vor proteja copiii de lovituri şi în acelaşi timp, vor izola o mare parte din zgomot. În plus, aceste modele sunt foarte stabile pe podea şi nu există riscul de miscare în timpul activităţilor şi jocurilor active.

Copilului dvs. îi place să se joace cu apă, să picteze cu vopsele sau acum sunteţi în proces de a scoate scutecele?

Alegeţi modele cu curăţare foarte uşoară şi rapidă: Portable sau seria PREMIUM. La utilizarea covoarelor acoperite cu PVC (LaPure Soft, Dual Cushion, Dustend, Marshmallow) este recomandabil să fiţi atenţi la substanţele foarte pigmentate (precum vopsele organice/anorganice) şi să eliminaţi astfel de murdării cât mai repede posibil. Dacă vorbim despre seria Portable – aproape toate tipurile de murdărie pot fi îndepărtate cu uşurinţă cu un simplu şerveţel umed sau un burete (inclusive urme de flowmasters şi piureu uscat pentru copii).

Datorită acoperirea lor textilă, covoarele Silky şi Silky Portable necesită mai multă atenţie şi grijă la curăţare şi de asemenea, nu este recomandată şi umezirea regulată abundentă a acestor modele.

Vă place senzaţia moale şi blândă la atingere?

Covoarele cu acoperire din PVC sunt moi şi plăcute la atingere ca, nu se lipesc şi nu scot nici un sunet la mers. Sunt confortabile pentru picioare şi senzaţia de mers este că un masaj uşor. Covoarele Silky şi Silky Portable sunt textile acoperite cu mătase şi bumbac ţesute şi creează o senzaţie de ţesătură naturală de catifea.

Căutaţi un covor pentru primele luni ale bebeluşului, pentru târât sau mers pe jos şi nu aveţi cerinţe suplimentare?

Puteţi alege în siguranţă orice covor din gama noastră, întrucât toate au calităţile necesare care sunt potrivite pentru această perioadă.

Ecoplay – partener oficial al Parklon pentru România.
Magazin online de covoare sigure, termoizolante, impermeabile, hipoalergice pentru copii şi bebeluşi.
Uşor de întreţinut şi curăţat.

bottom of page