top of page
EcoPlay_230_1.jpg

Siguranţă

Certificate pentru utilizare încă din primele zile de viaţa

Noi ştim că aveţi încredere în noi cel mai important şi de aceea punem întotdeaună siguranţa şi sănătatea copiilor pe primul loc.


Calitatea din Coreea de Sud

În contact constant şi strâns cu pielea bebeluşului şi a copiilor este foarte important că covorul să ofere maxim confort, comoditate şi siguranţă.

Covoarele Parklon se produc din materiale de înaltă calitate, efectuează inspecţii repetate de siguranţă şi certificare obligatorie conform standartelor mondiale SGS şi alte organe de control.

    •    Fără utilizarea lipiciului
   •    Lipsa metalelor grele în compoziţie
   •    Fără formaldehidă

LOGOS.jpg

Materialele pe care le folosim

PVC

Clorura de polivinil este unul dintre cei mai căutaţi polimeri organici, care este utilizat în aproape toate industriile, inclusiv în farmacie şi medicină, datorită durabilităţii sale excepţionale. Ecologic şi sigur PVC, pe care îl folosim, este fabricat din materie primă iniţială, este supus unei purificări repetate şi garantează o siguranţă completă şi o atingere incredibil de blândă şi moale. Un plastifiant ecologic şi sigur este utilizat în producţia de covoare PVC, ceea ce oferă elasticitate şi flexibilitate suplimentară.

PE

Polietilenă de calitate superioară, utilizată chiar şi în industria alimentară. La noi se foloseşte în principal sub forma de spumă pentru bază unor serii de covoare. Hipoalergenică, uşoară, dar densă, cu o structură poroasă, aerisită. Covoarele din spumă РЕ au structuri cu mai multe straturi, diferitele straturi fiind unite prin lipire termică /bonding/, fără utilizarea adezivului. Covoarele din acest material nu emit miros chimic sau orice alt miros, au indicatori înalţi de izolare termică şi fonică.

Textile

Mătase şi bumbac, aceste materiale naturale şi moi vor atrage iubitorii de materiale naturale. Covoarele cu acoperire de mătase şi bumbac ţesute se disting cu o senzaţie moale, uşor catifelată la atingere şi rezistenţă ridicată. Suprafaţa superioară este acoperită cu protecţie impermeabilă pentru a proteja materialele delicate de murdărie, lichide vărsate şi mirouri.

Standardele mondiale de siguranţă

Procesul de realizare a unui covor pentru copii este complex şi necesită mult efort şi atenţie. Materii prime de calitate şi sigure, purificarea repetată a materialului, utilizarea echipamentelor de înaltă tehnologie – pe astă se bazează Parklon în producerea covoarelor sale.

Producţia trece prin cele mai stricte verificări de calitate şi siguranţă şi cu acestea puteţi fi siguri că copilul dvs. nu va intra în contact cu substanţe periculoase sau toxice şi nu va inhala mirosul puternic sau neplăcut characteristic produselor de calitate proastă.

Certificate

LaPure Soft CE

Marshmallow SGS

Silky SGS

Silky Portable KC

Portable SGS

Ecoplay – partener oficial al Parklon pentru România.
Magazin online de covoare sigure, termoizolante, impermeabile, hipoalergice pentru copii şi bebeluşi.
Uşor de întreţinut şi curăţat.

bottom of page