top of page

Despre noi

Ecoplay – partenerul official al lui Parklon pentru România

Când ne simţim fericiţi? La aceasă întrebare noi, echipa Ecoplay, răspundem hotărât şi ferm: când copiii noştri sunt fericiţi! Copiii sunt ispiraţia şi bucuria noastră, ne fac să devenim mai buni, mai înţelepţi, mai responsabili. Şi bineînţeles noi dorim să-i înconjurăm cu grija şi dragostea noastră, pentru a le oferi tot ce este mai bun: cel mai sigur, cel mai confortabil, cel mai bun. De aceea, cu mare plăcere şi încântare vă prezentăm covoarele pentru joc şi târât de către liderul mondial în acest domeniu – compania Parklon.

Parklon еste o companie sud-coreeană cu 27 de ani de experienţă în producţia de covoare pentru copii. Ea este compania care introduce noţiunea "playmat" (covor de joacă) şi este prima care a atras atenţia cât de important este pentru copii să aibă un mediu confortabil pentru joacă şi dezvoltare fizică.

Parklon pune întotdeauna siguranţa copiilor pe primul loc, folosind doar materiale de înaltă calitate în producţia lor. Toate produsele Parklon trec controlul de calitate obligatoriu şi aprobarea SGS (Société Générale de Surveillance – Societate unită de supraveghere, Geneva Elveţia).

Calitatea produselor Parklon este cunoscută în peste 20 de ţări din întreagă lume, printre care există ţări cu cele mai înalte cerinţe şi standarde precum: Japonia, SUA, Singapore, Australia.

Compania are propriul laborator pentru desigh, unde sunt dezvoltate soluţii elegante şi originale pentru fiecare gust şi interior. Toate modelele iau în considerare şi psihicul şi percepţia copilului, care se realizează prin utilizarea anumitor culori, linii şi modele. Produsele Parklon este sinonim de garanţie a calităţii. Compania este convinsă că producerea de covoare pentru joacă şi târâre este o ştiinţă importantă şi serioasă. Noi suntem siguri că covoarele Parklon vă vor ajuta să creaţi un nou loc preferat acasă, care va aduce plăcere nu numai copiilor, ci şi întregii familii.

Ecoplay – partener oficial al Parklon pentru România.
Magazin online de covoare sigure, termoizolante, impermeabile, hipoalergice pentru copii şi bebeluşi.
Uşor de întreţinut şi curăţat.

bottom of page